Despre noi

pexels-ksenia-chernaya-5765654
pexels-ksenia-chernaya-5765805

Cine suntem?

La Retina Optic găsești o echipă tânără și dinamică care își propune să fie în permanență la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Din dorința de a satisface cele mai exigente solicitări, de a câștiga și păstra încrederea celor care ne trec pragul, oferim clienților noștri:

– servicii unice: prin experiența acumulata in ani, ne angajăm să va oferim servicii unice, prin profesionalismul, responsabilitatea, grija și instruirea permanentă a întregii echipe;

– dotare și tehnologie la standarde europene: principala preocupare a echipei este calitatea și precizia serviciilor oferite. În acest scop, cabinetul Retina Optic a fost dotat cu echipamente de ultimă generație: montarea lentilelor se face cu cea mai performantă mașină de șlefuit si decupat lentile, lensmetru pentru măsurarea computerizată a lentilelor, sisteme complexe de măsurare computerizată a dioptriilor;

– execuție rapidă a ochelarilor, conform cerințelor sistemului de management al calității SR EN ISO 9001:2015;

– livrare rapidă și garanția acordată la produse, datorită unei selecții atente a furnizorilor cu care colaborăm;

– politica flexibilă de marketing: oferta noastră cuprinde rame și lentile la prețuri accesibile fiecărui client.

Ce ne dorim?

Să transformăm dorința prietenilor nostri, pacienții, în realitate. Să le oferim funcționalitatea și performanța ochelarilor lor într-o variantă la modă, fashion, care ține cont de ultimele tendințe. Nu vrem să fim doar un alt magazin de optică, dorim să fim un punct de referință în optica medicală estetică. Și o denumim astfel, pentru că noi credem cu tărie că o pereche de ochelari trebuie să îndeplinească trei cerințe : să ofere vedere clară, să asigure confort în utilizare și să fie un accesoriu vestimentar care să completeze, evidențieze și să valorifice stilul personal al oricărui prieten (client) care ne trece pragul.

Deviza “Retina Optic – Vino să vezi!” este angajamentul nostru de a oferi brașovenilor cele mai bune servicii pentru păstrarea sănătății vederii.